Täälläpä ei olla vähän aikaan käyty kirjoittelemassa, heh! On ollut todella kiireistä koulun, työn ja harrastusten parissa!

Juu elikkä näyttely rintamalla ei sen suurempaa menestystä ole tullut. Kävästiin Lappeenrannan KV:ssa jossa saatiin H eli hyvä ja nyt viikonloppuna käytiin sitten Lahden KV:ssa jossa tuli sitten EH! Huhhu harmitta tuo Lappeenranta, nooh ei voih mitään...semmoisii ne tuomarit ovat Päättämätön Paljon Onnea Kaikille sijoittuneille!

Figo alkoi juuri Lahden KV:ssa aristella selkäänsä, joten nyt olen sitten hieronut ja venytellyt sitä HERRAN selkää. Selkä vaikuttaa jo paljon paremmalta mutta aion viedä Figon kunnon hierojalle välttääkseen pahempia komplikaatioita! Ajattelin viedä Figoa hierojalle ensi viikolla, kunhan ensin löydän semmoisen!

Luolaharkoissa menee vähän paremmin, siellä Figo osoittaa kunnon luonteensa! Figon on päässyt harjoittelemaan tyhjän luolan tarkistamista ja siinä on vielä paljon hommia! Figo ääntelee jonkun verran tyhjässä luolassa mutta ei pahasti, onneksi! Yritän saada nuo luolaharkat mahtumaan ensi viikolle jos mahdollista...

Agility kausi on nyt sitten alkanut! Alku ei mennyt ihan nappiin koska poika oli liian innokas. Figo oli jopa niin kiihkeissä tunnelmissa että yritti jopa haastaa riitaan toisen koiran kanssa. Onneksi se toinen koira ei oikein reagoinnut Figoon joten mitään ei tapahtunut! HUH! Ekalla keralla käytiin kepit, rengas, puomi, putki ja tavalliset hyppy esteet läpi. Kaikki muut esteet menivät mallikkaasti läpi paitsi se rengas*, täytyy vähäsen harjoitella sitä kun ehtii. Nyt tällä viikolla alamme harjoittelemaan rataa, jee! Saas nähdä jospa Figo olisi nyt vähän rauhallisempi tämän viikon agility harkoissa ettei tarvitsisi hävetä silmät päästä...

Oikein ratkiriemukasta  vappua kaikille!!!