Parisen viikoa sitten olin Figon kanssa Kirkkonummen metsissä lähellä Siikajärveä, jossa Figo sai juosta vapaana! Figo nautti todella paljon siitä vapaana olosta mutta, emme ehtineet olla kovinkaan kauan kunnes huomasin että jätkän pallit oli vähän huonossa jamassaYllättynyt

Figo ku ei kattele minne juoksee, se vaan juoksee tai pikempiten pomppii ku antilooppi! Vaikka Figo nyt ryntäili siellä metässä sinne sun tänne niin hän ei mennyt kovin kauas minusta, vaan oli aina jossain lähetyvillä (jotta voisi pitää minut silmällä etten karkaisiSilmänisku)..

Harjoittelin myös vähäsen sitä luokse tuloa joka meni todella hyvin, muuta en sitten ehtinyt tehdä ku piti viedä Figo kotiin ennen kuin hänestä olisi tullut eunukki!

Jouduin sitten parisen päivää rasvamaan basibactilla herran sukukalleuksia jotta ei tulisi tulehdusta tai muuta vastaavaa! On se kyllä kumma että just Figolle sattuu ja tapahtuu, toivottavasti tämä epäonni poistuisi pian! Tällä hetkellä Figo on vähäsen ravistellut (ja välillä raapinut) sitä vasenta korvaa mutta, en ole löytänyt mitään tulehdusta liittyviä oireita (kuten punainen korva). Seurailen nyt sitten pari päivää että jos sattuisi tulemaan uusia oireita, toivon mukaan ei Hymy

Viikonloppuna ajattelin taas viedä Figo metsään vähän juoksemaan jos sää sattuu olemaan hienoa kuten nyt! Ja ensi kuussa toivon että agility alkaisi koska Figo on jo sen tarpeessa (muuten hän sekoo)! Kesänlopussa olisi kiva käydä niissä möllikisoissa mutta, saa nyt kattoa miten me ollaan edistetty keväällä ja kesällä!

Eilen 30.03 oli Figon ystävä, Mikin syntymäpäivä! Paljon Onnea Mikille 1-vuotis päivälle!Silmänisku