Figo oli ensimmäistä kertaa kettua katselemassa tossa maanantaina 13.10. Meni kyllä tosi hyvin, Figo alkoi jo heti painostaa kettua, eli haukkumaan. Figo oli niin täpinöissä että uskalsi jopa keinoluolaan ekalla kerralla! Hitsi että oli jännää, ja tottakai OLEN hirmu tyytyväinen Figuun :) Oli todella hienoa! Harmi vain että unohdin kameran kotiin, mutta ensi kerralla aion ottaa kameran mukaan niin saa vähän kuvia tuostakin touhusta !

Agilityssäkin menee ihan mukavasti, tosin Figo on ollut niin innoissaan että aina alkaa haukkumaan esteitä ylittäessään! Ollaan aloitettu valssausta, huhhu ei ole mikääm helppo homma! Mut onneksi tuo koira on hyvä seuraamaan! Itse kun oppisi hallitsemaan joitakin liikkeitä, niin helpottuisi koiran ohjaaminen... Nooh, harjoitus tekee mestariksi ;)

Jälkeä ei olla vieläkään ehditty, koska täällä Helsingissä aina sataa :( Nooh, ei se mitään kun nyt on ollut  paljon muutakin tekemistä. Täytyypi varmaan alkaa vähän treenata niitä näyttely juttuja, (kävelyä, seisomista) niin ei tarvii hävetä hirveesti niissä erkkareissa! :) Sitten lopuksi vähän kuvia Figosta!

Nämä kuvat ovat koirapuistosta. Figo innostui vähän :D

On se Figo kyllä semmoinen linssilude...se tuli salamana hehe!