Jaahas...en ole pitkiin aikoihin kirjoitellut tänne näin.. Noh, ei se maailmaa kaada ;)

Kesän vietto on ollut ihanaa ja mukavaa, harmi vain että kesä on mennyt hirmuisen nopeasti. Figo on ainakin nauttinut kesän antimista, varsinkin uiminen on Figon mielestä maailman parasta puuhaa! Figo osaa "noutaa" leluja ja keppejä uidessaan.

Kävin todella hyvällä koirankouluttajalla, koska Figo oli kova vetämään ja rähisemään remmissä. Nykyään Figo kävelee oikein nätisti remissä räyhäämättä toisille uros* koirille ;) Figolle tehtiin koulutuksen alussa epävirallinen luonnetesti, josta herra osottautui kova luonteiseksi koiraksi, eli Figo on kova määräilemään : D Tämä kyseinen koirankouluttaja on myös meidän agility kouluttaja.

Elikkä olen Figon kanssa juuri aloittanut agilityä kuten äsken tuossa mainitsin, josta Figo pitää erityisen paljon. Agility on kyllä henkisesti ja fyysisesti raskasta mutta todella mukavaa ja palkitsevaa. Harmittaa vain että "joutuu" ajamaan vähän pidemmälle harrastaakseen tätä kyseistä lajia.

Mätsäreissäkin ollaan käyty jonkun verran ilman mitään erikoisempaa menestystä mutta 30.08.2008 mennään Figon kanssa sitten ihan virallisiin näyttelyihin! Jee! Nyt  pitää vähän harjoitella Figon kanssa sitä "näyttely" kävelyä ennen näyttelyä, mutta siihen mennessä kaikille oikein mukavaa loppu kesää!